Amedia lanserer Vise – “Verdens enkleste annonseplattform”

Vise er Amedias nye digitale annonseplattform, og er en strategisk satsing fra deres side for å nå ut til små og mellomstore bedrifter i hele landet. Med Vise kan annonsører sette opp sine egne digitale annonsekampanjer, uten å ha forkunnskap innen markedsføring.

– Målet med Vise er at det skal være enkelt for alle å drive effektiv digital annonsering med gode resultater. Derfor har vi designet en annonseplattform som er så enkel å bruke at selv bestemoren din kunne klart det, sier Anders Heli, Direktør for annonseutvikling og betjening i Amedia Salg og Marked.

Besøk vise.no 
Les mer om hvordan du setter opp en kampanje med Vise

Hvor kan man annonsere med Vise?
Amedia er størst innen lokale medier i Norge, og med over 80 av landets lokalaviser har de lenge vært en foretrukken annonsekanal for mange. I tillegg til lokalavisene eier Amedia også Nettavisen, noe som gjør at de også er store på dekning nasjonalt.

Gjennom Vise treffer du et publikum som har høy tillit til det de leser
Amedias lokalaviser og Nettavisen har 1,7 millioner digitale lesere hver eneste dag.
Lokalavisene er en viktig nyhetskilde for folk i Norge, og er i tillegg det kommersielle mediet som nyter høyest tillit i befolkningen. Med andre ord; lokalavisene er perfekt for markedsføring og merkevarebygging. Vise senker terskelen for å nå ut til Amedias lesere med god markedsføring.

Vise – veien inn i framtiden for lokal markedsføring
Vise er et digitalt satsingsområde for Amedia i tiden framover, og Amedia forteller at de kommer til å bruke mye tid og ressurser på å videreutvikle plattformen for å sørge for størst mulig verdi og utbytte for sine annonsører.

– Jobben vår med Vise er en jobb som handler om å gjøre det enkelt å annonsere i noen av Norges mest verdifulle kanaler, samtidig som man støtter opp om lokaljournalistikk og lokaldemokrati i Norge. Å jobbe med en slik økonomisk reise inn i framtiden er både spennende og givende, avslutter Anders Heli.

Meny
Skroll til toppen