Ærespris til Magnus Strømnes Bøe i Performance Award 2020

INMAs Ærespris deles ut til en person eller bedrift som har betydd mye for fagområdet performance marketing den siste tiden, og/eller er til stor inspirasjon for resten av bransjen med sitt arbeide, engasjement eller innflytelse på utviklingen av fagområdet i Norge.

 

I år var det den tidligere RED Performance lederen og nå Head of Commercial i Foodora, Magnus Strømnes Bøe, som stakk av med den gjeve prisen. GRATULERER!

 

Les også: Ærespris til Magnus Strømnes Bøe: – En av bransjens aller, aller dyktigste

 

Dette sier juryen

Årets ærespris går til en person som har vært en del av perfomance-miljøet i snart 20 år, og helt siden før det egentlig hadde sitt eget navn. Da «Å google» ble et offisielt verb i 2006 hadde vinneren allerede sett lyset mange år tidligere.

Han forstod tidlig de komplekse tingene rundt søkemotoroptimalisering og trafikkanskaffelse, og evnet (noe mange eksperter ikke klarer) å skape resultater med sin gode kommersielle forretningsforståelse.

Det er ingen tvil om at vedkommende hele veien i sin karriere har hatt en genuin interesse og et ekstra stort hjerte for akkurat dette fagfeltet.

Både profesjonelt og privat har vedkommende lagt ned en enormt imponerende innsats og engasjert seg mer enn man kan forvente på vegne av bransjen og dens utvikling.

Vinneren har en fremragende faglig profil få personer kan skilte med, og er en av bransjens aller, aller dyktigste. Profesjonell til tusen og en meget høy integritet.

Og når man i tillegg er svært inkluderende som vesen, og har et brennende ønske om å løfte unge talenter innen faget, har vedkommende vært med på å drive både fagområdet og kunnskapsnivået fremover til hit vi er i dag.

Årets ærespris-vinner er i tillegg en meget dyktig formidler og har tidligere blitt kåret som årets foredragsholder. Han har bidratt i årevis på utallige scener, faglige diskusjoner, konkurranser, styreverv og ikke minst som styreleder i Bra Søk – der han sto rakrygget gjennom en rettsal som representant for vår faglige integritet.

Vinneren sa i fjor en gang: «Vi har nå kommet til et tipping point hva gjelder forståelsen av hvor viktig søk, display, social og e-post er i markedsmiksen».

Vi har nå kommet til et tipping point hva gjelder forståelsen av hvor viktig Magnus Strømnes Bøe er for Performance-faget i Norge, mener årets Jury.

 

 

 

 

Meny
Skroll til toppen