– 8 Minutes er et magisk format ettersom det krever mye av foredragsholderne

Torsdag 7. desember 2017 arrangerer vi i INMA igjen vår populære 8 Minutes of Digital Marketing på Saga kino.

Dette er en konferanse med det aller siste innen digital kommunikasjon og markedsføring, hvor ledende stemmer i bransjen kommer for å snakke. En av disse er daglig leder i Filter Media, Tale Gjøvik. 

–  8 Minutes er et magisk format ettersom det krever mye av foredragsholderne, og dermed bidrar til svært gode presentasjoner. Gleder meg til å få faglig påfyll og inspirasjon av noen av de flinkeste i bransjen, også gleder jeg meg til å teste formatet selv, sier Tale.

Torsdag 7. desember står Tale klar på scenen på Saga kino for å gi oss hennes beste innsikt fra digitalbransjen på bare 8 minutter!

– Jeg er heldig som jobber med hobbyen, så sånn sett er jeg opptatt av å holde meg oppdatert innen de fleste (digitale) trender. Trend kan fort bli et negativt ladet ord da det er noe som får mye oppmerksomhet og kan forsvinne fort. Det jeg er mest opptatt av er innholdsmarkedsføring som nå heldigvis begynner å bli godt etablert. Det er sånn sett ikke en trend lenger, men en viktig gode for annonsører og lesere med fokus på kvalitetsinnhold, data og rett distribusjon.

Les mer om Tale og de andre foredragsholderne her og sikre deg billett!

Meny
Skroll til toppen