Disse er på shortlist i Gulltaggen

Gulltaggen Award er en årlig konkurranse som skal inspirere til kreativ bruk av teknologi og digitale flater, ved å hedre arbeider som har utmerket seg gjennom nytenkning, kreativitet og godt håndverk. Nå er shortlisten klar, og hele 54 bidrag og 29 byråer er med videre i kampen om metall når de beste digitale arbeidene fra fjoråret nå skal hedres.

 

Det konkurreres i år i 13 ulike kategorier, fordelt på fire ulike fagdisipliner. De sistnevnte er innholdsmarkedsføring, reklame og kommunikasjon, design og teknologi samt mediestrategi. I tillegg deles det ut en best in show, en ærespris og det kåres en vinner i spesial-kategorien Cannes young Lions Digital.

40 jurymedlemmer med jurygeneral Gro Larsson fra byrået Per Høj i spissen har jobbet med juryeringen og har kommet frem til shortlist.

Det var en uke med mange videomøter, men det gikk overraskende bra og det virket som om det gikk fint å ha jurydiskusjonene online. Det har vært gøy og inspirerende å få være jurygeneral, og jeg er fornøyd med at kategoriendringene vi innførte i år ser ut til å være et skritt i riktig retning. Shortlisten består av mange sterke løsninger innen ulike kommunikasjonsfaglige disipliner – som jeg håper og tror vil kunne være til inspirasjon, sier Gro Larsson fra byrået Per Høj.

INMA-leder Camilla Grund er også svært tilfreds med konkurransen – så langt.

Gulltaggen er Norges største konkurranse innen digital kommunikasjon. I år har også nivået og kvaliteten på jobbene vært superimponerende høyt. Jeg blir barnslig glad og stolt over hva bransjen har vært med på å skape av verdi for norske bedrifter i løpet av 2019, sier Camilla Grund.

Vinnerne offentliggjøres og markedsføres gjennom hele uke 24.

Gratulerer til alle på shortlist!

Her finner du den komplette shortsisten.

Meny
Skroll til toppen